Zaslužite siSanjsko poroko

Poroka je eden tistih čarobnih trenutkov v življenju, ki jih nikoli ne pozabimo. Ni le praznovanje ljubezni, je začetek nove poti, tkanja novih zgodb. V Gostilni LIPAN Vama ponujamo raznovrstne možnosti za nepozabno proslavitev najlepšega dneva v Vajinem življenju. V popolne trenutke Vajinega poročnega praznovanja vaju bodo ponesli romantični kotički, razgibane lokacije, sanjski razgledi, skrbno izbrana kulinarika, usklajene cvetlične dekoracije, zagotovljena kakovost in odlična organizacija.

Gostilna-LIPAN - Poročna pogostitev

Za vas skrbiProfesionalna ekipa

Profesionalna ekipa z dolgoletnimi izkušnjami vam pripravi poročno slovesnost za tudi do 160 gostov, v naši gostilni ali na izbrani lokaciji. Poročne menije v celoti prilagodimo vašim željam in potrebam, svetujemo pri izbiri sestavin in oblikovanju vaše zgodbe. Naše osebje bo z odlično strežbo poskrbalo za vaš nepozaben dan.

Lokacije

Ponujamo Vama več lokacij praznovanja v zaprtih prostorih: v Gostilni LIPAN ali v SOKOLSKEM DOMU v Gorenji vasi. Za ljubitelje podeželja organiziramo POROKO NA PODEŽELJU – na idilični lokaciji v vasici Podlanišče nad Cerknim, Vama na nadmorski višini 800m pripravimo svatbo pod kozolcem. Na Vajino željo organiziramo tudi POROKO NA PROSTEM ali pod šotorom.

Dekoracija

V vseh naštetih primerih prostor ustrezno aranžiramo in okrasimo s cvetjem. Posebno pozornost posvetimo izbrano pogrnjenim in pripravljenim mizam; pribor se sveti in kozarci bleščijo.

Kulinarika

Hrana in pijača nista najpomembnejša dejavnika za prijetno in nepozabno poročno slavje, sta pa zagotovo pomembna. Izbira menija je odvisna predvsem od starostne, spolne in geografske strukture udeležencev svatbe in pripravimo v dogovoru z Vama.

Catering

Za potrebe civilne poroke pripravimo tudi catering. Vedno se pozanimamo o Vajinih željah in zahtevah ter vas povprašamo o morebitnih posebnih zahtevah svatov (alergiki, sladkorni bolniki, vegetarijanci, …). Poskrbimo za prevoz na dogovorjeno lokacijo, kjer spečemo, postrežemo in pospravimo.

Namestitev

Vse udeležencem poročne zabave ponujamo tudi možnost prenočevanja. Mladoporočencema podarjamo nočitev z zajtrkom, vsem povabljenim svatom pa ponujamo nočitve v naših sobah po posebej ugodnih “poročnih” cenah.

Kaj še ponujamo