Vse za poročne zabaveVAJINA POROKA

Poroka je eden tistih čarobnih trenutkov v življenju, ki jih nikoli ne pozabimo. Ni le praznovanje ljubezni, je začetek nove poti, tkanja novih zgodb. V Gostilni LIPAN Vama ponujamo raznovrstne možnosti za nepozabno proslavitev najlepšega dneva v Vajinem življenju. V popolne trenutke Vajinega poročnega praznovanja vaju bodo ponesli romantični kotički, razgibane lokacije, sanjski razgledi, skrbno izbrana kulinarika, usklajene cvetlične dekoracije, zagotovljena kakovost in odlična organizacija.


Kje bo najina poroka?Različne lokacije

Ponujamo Vama več lokacij praznovanja v zaprtih prostorih: v Gostilni LIPAN ali v SOKOLSKEM DOMU v Gorenji vasi. Za ljubitelje podeželja organiziramo POROKO NA PODEŽELJU – na idilični lokaciji v vasici Podlanišče nad Cerknim, Vama na nadmorski višini 800m pripravimo svatbo pod kozolcem. Na Vajino željo organiziramo tudi POROKO NA PROSTEM ali pod šotorom.

Kdo bo okrasil prostor?Poskrbimo za dekoracijo

V vseh naštetih primerih prostor ustrezno aranžiramo in okrasimo s cvetjem. Posebno pozornost posvetimo izbrano pogrnjenim in pripravljenim mizam; pribor se sveti in kozarci bleščijo.

Kdo pripravi hrano?Kulinarika

Hrana in pijača nista najpomembnejša dejavnika za prijetno in nepozabno poročno slavje, sta pa zagotovo pomembna. Izbira menija je odvisna predvsem od starostne, spolne in geografske strukture udeležencev svatbe in pripravimo v dogovoru z Vama.

Gostilna-LIPAN - Poročna pogostitev

Prilagodimo se vajinim potrebamCatering

Za potrebe civilne poroke pripravimo tudi catering. Vedno se pozanimamo o Vajinih željah in zahtevah ter vas povprašamo o morebitnih posebnih zahtevah svatov (alergiki, sladkorni bolniki, vegetarijanci, …). Poskrbimo za prevoz na dogovorjeno lokacijo, kjer spečemo, postrežemo in pospravimo.

Kje spita mladoporočenca?Udobna namestitev

Vse udeležencem poročne zabave ponujamo tudi možnost prenočevanja. Mladoporočencema podarjamo nočitev z zajtrkom, vsem povabljenim svatom pa ponujamo nočitve v naših sobah po posebej ugodnih “poročnih” cenah.

Za vas skrbiProfesionalna ekipa

Lahko pripravimo poročno slovesnost za do 160 gostov, na vašo željo pa pripravimo tudi pogostitev na izbrani lokaciji. Poročne menije v celoti prilagodimo vašim željam in potrebam, svetujemo pri izbiri sestavin, naše osebje pa z odlično strežbo poskrbi za nepozaben dan.

Kaj še ponujamo